(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, coaja de portocală, mere uscate, lemongrass, bucăți mărunte de coacăză neagră |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Coaja de portocală, mere uscate |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |
Ceai Negru.
Ambalat în pachețele.
Ceaiu negru báihuā cu coajă de portocală și componenți vegetali.
Răcoritor, cu o nuanță de coacăză neagră, unde coaja de portocală remarcă gustul, iar merele uscate îl completează.
Echilibrat în nuanțe complicate – fiecare din componentele ceaiului sunt intensive, dar egale în putere, și asta oferă o combinație reușită într-un buchet armonios de arome.
Ingrediente:
ceai negru, coaja de portocală, mere uscate, Lemongrass (iarbă de lamâie familia Cymbopogon), aromatizanți naturali "Orange", bucăți mărunte de coacăză neagră.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
Ceai Negru.
Ambalat în pachețele.
Ceaiu negru báihuā cu coajă de portocală și componenți vegetali.
Răcoritor, cu o nuanță de coacăză neagră, unde coaja de portocală remarcă gustul, iar merele uscate îl completează.
Echilibrat în nuanțe complicate – fiecare din componentele ceaiului sunt intensive, dar egale în putere, și asta oferă o combinație reușită într-un buchet armonios de arome.
Ingrediente:
ceai negru, coaja de portocală, mere uscate, Lemongrass (iarbă de lamâie familia Cymbopogon), aromatizanți naturali "Orange", bucăți mărunte de coacăză neagră.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, coaja de portocală, mere uscate, lemongrass, bucăți mărunte de coacăză neagră |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Coaja de portocală, mere uscate |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |