| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Nearomatizat |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 200 g |
| Bucăți în cutie | 100 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |
Golden Ceylon – ceai negru Ceylon care are un gust puternic și o aromă bogată.
Compoziția Ceylon este un buchet armonios care combină nuanțele fine cu puterea și plinătatea gustului – în prezent una dintre cele mai populare specii din lumea ceaiului, și bine meritat căci a îndeplinit așteptările consumatorilor săi fideli.
Ingrediente:
Ceai negru Ceylon.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
Golden Ceylon – ceai negru Ceylon care are un gust puternic și o aromă bogată.
Compoziția Ceylon este un buchet armonios care combină nuanțele fine cu puterea și plinătatea gustului – în prezent una dintre cele mai populare specii din lumea ceaiului, și bine meritat căci a îndeplinit așteptările consumatorilor săi fideli.
Ingrediente:
Ceai negru Ceylon.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Nearomatizat |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 200 g |
| Bucăți în cutie | 100 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |