(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, zmeură, maceșe, hibiscus |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Măceşe, hibiscus |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 200 g |
| Bucăți în cutie | 100 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |
O aromă de zmeură stralucitoare domină în Greenfield Summer Bouquet.
Aroma caracteristică a maciesului înmoaie aciditatea ascuțită a hibiscusului.
Acest ceai pe bază de plante nu conține cofeină, reîmprospătează efectiv și stinge setea, poate fi servit la rece.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.
O aromă de zmeură stralucitoare domină în Greenfield Summer Bouquet.
Aroma caracteristică a maciesului înmoaie aciditatea ascuțită a hibiscusului.
Acest ceai pe bază de plante nu conține cofeină, reîmprospătează efectiv și stinge setea, poate fi servit la rece.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, zmeură, maceșe, hibiscus |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Măceşe, hibiscus |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 200 g |
| Bucăți în cutie | 100 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |