|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Ceai negru |
| Aromă |
Ușor dulce |
| Procesare |
Nearomatizat |
| Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării |
85 °C |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
50 g |
| Bucăți în cutie |
25 pachețele |
| Greutate pachețel |
2 g |
Golden Ceylon - ceai negru Ceylon care are un gust puternic și o aromă bogată.
Compoziția Ceylon este un buchet armonios care combină nuanțele fine cu puterea și plinătatea gustului - în prezent una dintre cele mai populare specii din lumea ceaiului, și bine meritat căci a îndeplinit așteptările consumatorilor săi fideli.
Ingrediente:
Ceai negru Ceylon.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate - 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.