(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru baihua Ceylon |
|---|---|
| Procesare | Nearomatizat |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | Ceylon |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru baihua Ceylon |
|---|---|
| Procesare | Nearomatizat |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | Ceylon |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 2 g |