|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Ceai negru |
| Aromă |
Ușor acrișoară |
| Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note |
Chihlimbar |
| Temperatura infuzării |
85 °C |
| Originea |
Africa |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
50 g |
| Bucăți în cutie |
25 pachețele |
| Greutate pachețel |
2 g |
Ceai negru din districtul Kericho (un oraș din provincia Rift Valley, Kenya), cu un gust plin, bogat și acrișor, manifestând o aromă specifică – ceai de chihlimbar.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.