(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
|---|---|
| Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Originea | India |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios: menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente: ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios: menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente: ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
|---|---|
| Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Originea | India |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |