Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
---|---|
Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
Temperatura infuzării | 85 °C |
Originea | India |
Ambalaj | |
Greutatea | 37,5 g |
Bucăți în cutie | 25 pachețele |
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios: menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente: ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios: menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente: ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
---|---|
Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
Temperatura infuzării | 85 °C |
Originea | India |
Ambalaj | |
Greutatea | 37,5 g |
Bucăți în cutie | 25 pachețele |