| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, coajă de lămâie, coajă de portocală, petale de gălbenele, măceșe |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-7 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Portocală roșie |
| Temperatura infuzării | 90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 40 g |
| Bucăți în cutie | 20 pachețele |
*Petale de gălbenele (imagine) (sursă liberă)

Portocale siciliene (imagine) (sursă liberă)



*Petale de gălbenele (imagine) (sursă liberă)

Portocale siciliene (imagine) (sursă liberă)



| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, coajă de lămâie, coajă de portocală, petale de gălbenele, măceșe |
|---|---|
| Aromă | Ușor dulce |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-7 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Portocală roșie |
| Temperatura infuzării | 90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 40 g |
| Bucăți în cutie | 20 pachețele |