Caracteristici
|
Compoziție |
Ceai negru, hibiscus, mentă, zmeură |
Aromă |
Dulce |
Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
Temperatura infuzării |
85 °C |
Ambalaj
|
Greutatea |
36 g |
Bucăți în cutie |
20 pachețele |
Greutate pachețel |
1,8 g |
Ceai Negru.
Ambalat în pliculețe piramidale.
Ceai negru báihuā cu fructe de pădure și aromă de zmeură.
Frunzele de ceai, fructele și ierburile dezvăluie pe deplin notele lor și dau băuturii energie și putere naturală.
Zmeura coaptă și aromată accentuează profunzimea ceaiului, iar menta – prospețimea.
Ingrediente: ceai negru báihuā, aromatizant natural de zmeură, hibiscus (plantă tropico-medicinală din familia Malvaceae), mentă, zmeură.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.