|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Ceai negru |
| Procesare |
Nearomatizat |
| Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 5-8 minute, într-un ceainic volum 400 ml |
| Note |
Florale |
| Originea |
Sri Lanka |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
100 g |
Ceai Negru.
Vrac – frunze întregi.
Ceai negru báihuā Ceylon, crescut în zonele muntoase ale plantațiilor insulei Ceylon, are un gust bogat și luminos, cu o aromă naturală și delicată – caracteristic ceaiurilor highland (zone muntoase).
Echilibrul și plinitatea gustului sunt principalele puncte forte ale ceaiului dat, infuzia finală e de culoarea merei de albini iar aroma proaspătă și notele florale delicate îl deosebesc de celelalte ediții de ceaiuri Tess, remarcândui plinitatea, echilibrul și aroma.
Ingrediente:
Ceai negru báihuā Ceylon.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.