Meniu
Coșul tău

Tess Ceylon 100g


Ceai Negru.


Vrac – frunze întregi.


Ceai negru báihuā Ceylon, crescut în zonele muntoase ale plantațiilor insulei Ceylon, are un gust bogat și luminos, cu o aromă naturală și delicată – caracteristic ceaiurilor highland (zone muntoase).


Echilibrul și plinitatea gustului sunt principalele puncte forte ale ceaiului dat, infuzia finală e de culoarea merei de albini iar aroma proaspătă și notele florale delicate îl deosebesc de celelalte ediții de ceaiuri Tess, remarcândui plinitatea, echilibrul și aroma.


Ingrediente:

Ceai negru báihuā Ceylon.


Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.


Termen de valabilitate – 24 luni.


Metoda de preparare:

Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.


Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.


Caracteristici
CompozițieCeai negru
ProcesareNearomatizat
Metoda de preparareInfuzare, timp de 5-8 minute, într-un ceainic volum 400 ml
NoteFlorale
OrigineaSri Lanka
Ambalaj
Greutatea100 g