|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Ceai negru, rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie |
| Procesare |
Aromatizat natural |
| Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 7-9 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note |
Rodie, rozmarin |
| Temperatura infuzării |
90 °C |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
37,5 g |
| Bucăți în cutie |
25 pachețele |
| Greutate pachețel |
1,5 g |
Grand Fruit este un ceai cu gust catifelat de rodie și rozmarin. Această băutură redă toată profunzimea și puterea naturală a ceaiului negru cultivat pe cele mai bune plantații Indiene.
Gustul său special se datorează nuanțelor ușor picante generate de adăugarea rodiei suculente și a hibiscusului.
Ingrediente: Ceai negru, aromă de rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie.
Mod de preparare: se toarnă 200 ml de apă fierbinte în ceașcă și se lasă la infuzare timp de 7-9 minute. Poate fi adăugat zahar la dorință.
Notele „coniferice” de rozmarin îmbogățesc acest buchet cu prospețime, subliniind complexitatea gustului nou al gamei de ceaiuri Greenfield.
Ceaiul Grand Fruit poate fi un aliat de încredere în momentele de solicitare intelectuală.
Uleiurile eterice pe care le conține rozmarinul stimulează sistemul nervos, întărește memoria, mărește puterea de concentrare.
Cofeina din ceaiul negru revigorează și energizează.
Referință la studiul din Spania: Un studiu realizat într-un laborator privat din Spania arată că procesul de îmbătrânire al ADN-ului poate fi încetinit prin consumul ceaiului din coajă de rodie.
Datorită componentelor nutriționale valoroase pe care le conține, coaja de rodie sub formă de ceai scade colesterolul rău, previne îmbătrânirea celulară, ajută la prevenirea unor forme de cancer și a diabetului.