Greenfield Grand Fruit Rodie și Rozmarin 25 x 1,5 g Ceai Fructat
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
64,47 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Ceai negru, rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie
Procesare
Aromatizat natural
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 7-9 minute, într-o cană volum 200-300 ml
Note
Rodie, rozmarin
Temperatura infuzării
90 °C
Ambalaj
Greutatea
37,5 g
Bucăți în cutie
25 pachețele
Greutate pachețel
1,5 g
Grand Fruit este un ceai cu gust catifelat de rodie și rozmarin. Această băutură redă toată profunzimea și puterea naturală a ceaiului negru cultivat pe cele mai bune plantații Indiene. Gustul său special se datorează nuanțelor ușor picante generate de adăugarea rodiei suculente și a hibiscusului.
Ingrediente: Ceai negru, aromă de rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie.Mod de preparare: se toarnă 200 ml de apă fierbinte în ceașcă și se lasă la infuzare timp de 7-9 minute. Poate fi adăugat zahar la dorință.
Notele „coniferice” de rozmarin îmbogățesc acest buchet cu prospețime, subliniind complexitatea gustului nou al gamei de ceaiuri Greenfield. Ceaiul Grand Fruit poate fi un aliat de încredere în momentele de solicitare intelectuală. Uleiurile eterice pe care le conține rozmarinul stimulează sistemul nervos, întărește memoria, mărește puterea de concentrare. Cofeina din ceaiul negru revigorează și energizează.
Referință la studiul din Spania: Un studiu realizat într-un laborator privat din Spania arată că procesul de îmbătrânire al ADN-ului poate fi încetinit prin consumul ceaiului din coajă de rodie. Datorită componentelor nutriționale valoroase pe care le conține, coaja de rodie sub formă de ceai scade colesterolul rău, previne îmbătrânirea celulară, ajută la prevenirea unor forme de cancer și a diabetului.
Grand Fruit este un ceai cu gust catifelat de rodie și rozmarin. Această băutură redă toată profunzimea și puterea naturală a ceaiului negru cultivat pe cele mai bune plantații Indiene. Gustul său special se datorează nuanțelor ușor picante generate de adăugarea rodiei suculente și a hibiscusului.
Ingrediente: Ceai negru, aromă de rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie.Mod de preparare: se toarnă 200 ml de apă fierbinte în ceașcă și se lasă la infuzare timp de 7-9 minute. Poate fi adăugat zahar la dorință.
Notele „coniferice” de rozmarin îmbogățesc acest buchet cu prospețime, subliniind complexitatea gustului nou al gamei de ceaiuri Greenfield. Ceaiul Grand Fruit poate fi un aliat de încredere în momentele de solicitare intelectuală. Uleiurile eterice pe care le conține rozmarinul stimulează sistemul nervos, întărește memoria, mărește puterea de concentrare. Cofeina din ceaiul negru revigorează și energizează.
Referință la studiul din Spania: Un studiu realizat într-un laborator privat din Spania arată că procesul de îmbătrânire al ADN-ului poate fi încetinit prin consumul ceaiului din coajă de rodie. Datorită componentelor nutriționale valoroase pe care le conține, coaja de rodie sub formă de ceai scade colesterolul rău, previne îmbătrânirea celulară, ajută la prevenirea unor forme de cancer și a diabetului.
Caracteristici
Compoziție
Ceai negru, rodie, hibiscus, rozmarin, coajă de rodie
Procesare
Aromatizat natural
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 7-9 minute, într-o cană volum 200-300 ml