(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măcieș, mere uscate, coji, căpșună, zmeură |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 36 g |
| Bucăți în cutie | 20 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,8 g |
Ceai de Fructe.
Ambalat în pliculețe piramidale.
Ceai din fructe pe bază de plante, de culoare roșie, principalele componente ale căruia sunt măcieșul și hibiscusul, cu bucățele de căpșună, zmeură și aromă de caramelă.
Ingrediente: hibiscus, măcieș, mere uscate, coji de citrice, aromatizant natural de caramelă, căpșună, zmeură.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
Ceai de Fructe.
Ambalat în pliculețe piramidale.
Ceai din fructe pe bază de plante, de culoare roșie, principalele componente ale căruia sunt măcieșul și hibiscusul, cu bucățele de căpșună, zmeură și aromă de caramelă.
Ingrediente: hibiscus, măcieș, mere uscate, coji de citrice, aromatizant natural de caramelă, căpșună, zmeură.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măcieș, mere uscate, coji, căpșună, zmeură |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 36 g |
| Bucăți în cutie | 20 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,8 g |