Meniu
Coșul tău

Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml

Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
Monin Sirop Caramel Sugar-Free Caramelă Fără Zahăr 1000 ml
246,55 Lei
Fără TVA: 205,46 Lei


Sirop de Caramel MONIN Fără Zahăr – Deliciu fără regrete!


Aroma delicioasă și bogată a caramelului a fost folosită pentru produse de copt și delicii dulci de secole și este la fel de populară acum ca întotdeauna.

Cu o culoare caldă și o aromă luxoasă, siropul nostru MONIN Caramel fără zahăr este un meci câștigător pentru toate aplicațiile de cafea, ciocolată și cocktail, precum și un ingredient excelent în gătit și coacere.

Versiunea noastră fără zahăr este făcută cu sucraloză*, un îndulcitor fără calorii derivat din zahăr natural, care oferă o dulceață fără gustul amar al altor îndulcitori.


Acest sirop este îndulcit cu un amestec de eritritol* și sucraloză*, oferind o dulceață naturală, fără gusturi artificiale sau calorii suplimentare. Aroma sa bogată și distinctivă, cu note dulci și delicate, transformă fiecare cafea, băutură caldă sau cocktail într-un răsfăț sofisticat.

Ideal pentru barurile de acasă sau cafenelele profesionale.



Colecția Sugar-Free Monin Gourmet (imagine)



Avantaje
:

Fără zahăr și fără calorii, ideal pentru băuturi sănătoase.


Îndulcit cu sucraloză și eritritol, pentru o dulceață echilibrată și naturală.


Culoare caldă și o aromă luxoasă


Condiții de păstrare:
Valabilitate: 18-36 luni înainte de deschidere.


Consum optim: până la 3 luni după deschidere, dacă este păstrat într-un loc răcoros, uscat și curat.


Recomandare de utilizare:
Diluați 1 parte de sirop la 8 părți de apă sau băutură.


*Eritritol - Aditiv alimentar cu rol de îndulcitor şi substanţă-suport pentru alţi aditivi. Este un poliol care se obţine din glucoză prin fermentaţie, în prezenţa unei drojdii. Capacitatea sa de îndulcire este de circa 70% din cea a zahărului, dar conţine doar 5% din caloriile acestuia.


*Sucraloza este considerată un îndulcitor artificial de intensitate ridicată, fără calorii și este obținut prin modificarea chimică a zaharozei. Sucraloza nu conține calorii și este mult mai dulce decât zahărul obișnuit, motiv pentru care este adăugată în mod obișnuit la produsele dietetice.

Caracteristici
CompozițieCaramel
GustDulce
UtilizareCocktail-uri, milkshake-uri, cafele, mocktail-uri, punch-uri, deserturi
NoteDulci și delicate
CuloareMaro deschisă
Țara producătoruluiFranța
Ambalaj
Volum / ml1000