|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Hibiscus, măcieș, bucăți de mere, coaja de portocală, bucăți de afine |
| Aromă |
Ușor acrișoară |
| Procesare |
Aromatizat natural |
| Metoda de preparare |
Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note |
Fructe |
| Temperatura infuzării |
85 °C |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
40 g |
| Bucăți în cutie |
20 pachețele |
| Greutate pachețel |
2 g |
Ceai de Fructe.
Ambalat în pliculețe piramidale.
Ceai din fructe pe bază de plante, de culoare roșie, din afine, mentă și lichior de portocale, o combinatie de note subtile de măcieș cu măr dulciu și o aciditate ispititoare de hibiscus (plantă tropico-medicinală din familia Malvaceae).
Ingrediente:
hibiscus, măcieș, bucăți de mere, arome naturale de lichior de portocale cu afine și mentă, coaja de portocală, bucăți de afine.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.