Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, măcieș, lemongrass, mere uscate, petale de albăstrea |
---|---|
Aromă | Ușor acrișoară |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
Note | Măcieș, mere, petale de flori, fructe tropicale |
Temperatura infuzării | 85-100 °C |
Originea | China |
Țara producătorului | Rusia |
Ambalaj | |
Greutatea | 100 g |
Ceai negru cu măceș și mere, petale de flori și arome de fructe tropicale, crează o varietate de nuanțe într-un singur buchet.
Ingrediente:ceai negru, șolduri de măceș, Lemongrass (iarbă de lamâie familia Cymbopogon), mere uscate, petale de albăstrea, aromă identică cu fructe tropicale naturale.
Ceai negru cu măceș și mere, petale de flori și arome de fructe tropicale, crează o varietate de nuanțe într-un singur buchet.
Ingrediente:ceai negru, șolduri de măceș, Lemongrass (iarbă de lamâie familia Cymbopogon), mere uscate, petale de albăstrea, aromă identică cu fructe tropicale naturale.
Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, măcieș, lemongrass, mere uscate, petale de albăstrea |
---|---|
Aromă | Ușor acrișoară |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
Note | Măcieș, mere, petale de flori, fructe tropicale |
Temperatura infuzării | 85-100 °C |
Originea | China |
Țara producătorului | Rusia |
Ambalaj | |
Greutatea | 100 g |