Caracteristici | |
Compoziție | Fori de soc, ceai verde, fructe de măceş, flori de sovârv, cimbru de munte, flori de salcâm, flori de gălbenele, flori de tei |
---|---|
Aromă | Flori de soc, salcâm și tei |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
Note | Cimbru, flori de sovârv, măceșe |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 50 g |
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
Doctor-Farm din Moldova, produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
Doctor-Farm din Moldova, produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Caracteristici | |
Compoziție | Fori de soc, ceai verde, fructe de măceş, flori de sovârv, cimbru de munte, flori de salcâm, flori de gălbenele, flori de tei |
---|---|
Aromă | Flori de soc, salcâm și tei |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
Note | Cimbru, flori de sovârv, măceșe |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 50 g |