Caracteristici | |
Compoziție | Hibiscus, măcieș, mere uscate, coajă de portocală, verbină |
---|---|
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-un ceainic volum 400 ml |
Temperatura infuzării | 90 °C |
Ambalaj | |
Greutatea | 90 g |
Ceai din fructe pe bază de plante, de culoare roșie, compus din hibiscus (plantă tropico-medicinală din familia Malvaceae), mere uscate, coajă de portocală, verbină ( plantă bogată în săruri minerale, esenţe aromatice, tanin etc) și bucăți micuțe de căpșună.
Ceai din fructe pe bază de plante, de culoare roșie, compus din hibiscus (plantă tropico-medicinală din familia Malvaceae), mere uscate, coajă de portocală, verbină ( plantă bogată în săruri minerale, esenţe aromatice, tanin etc) și bucăți micuțe de căpșună.
Caracteristici | |
Compoziție | Hibiscus, măcieș, mere uscate, coajă de portocală, verbină |
---|---|
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-un ceainic volum 400 ml |
Temperatura infuzării | 90 °C |
Ambalaj | |
Greutatea | 90 g |