Hausbrandt Superbar Cacao Amar și Lemn Dulce 1000 g Cafea Boabe
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
747,71 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Tip cafea
Boabe
Compoziție
10% Robusta, 90% Arabica
Note
Ciocolată
Prăjire
Medie
Țara producătorului
Italia
Ambalaj
Greutatea
1000 g
Housbrandt Superbar e un amestec ce oferă o cafea cu corp plin și conținut redus de aciditate, aromă cu note de deserturi coapte și gust intens cu indici de cacao amar și lemn dulce.
Un amestec de boabe de cafea Arabica și Robusta, reciproc completânduse într-o compoziție, care ne amintește de ceva similar între gusturile Gourmet și Academia de la Housbrandt, dar care rămâne, totuși, să fie ceva diferit.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte.
În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice.
La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.
Housbrandt Superbar e un amestec ce oferă o cafea cu corp plin și conținut redus de aciditate, aromă cu note de deserturi coapte și gust intens cu indici de cacao amar și lemn dulce.
Un amestec de boabe de cafea Arabica și Robusta, reciproc completânduse într-o compoziție, care ne amintește de ceva similar între gusturile Gourmet și Academia de la Housbrandt, dar care rămâne, totuși, să fie ceva diferit.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte.
În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice.
La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.