Academia este un amestec special, bogat în gust, compus din 8 soiuri de cafea de origine Arabica, crescute și cultivate pe plantațiile Americii Centrale și de Sud.
Amestecul a atins apogeul succesului atunci când ediția sa a primit o medalie de aur de la Academia de Maeștri Pasticcieria Di Italia pentru calitatea înaltă a produsului (de aici și numele său). Rezultatul prăjirii lente după metoda Housbrandt, a adus cafelei un corp-mediu, o aromă netedă, totodată intensă, cu o aciditate scăzută, care perfect deschide notele de fructe, lăsând un postgust lung și pronunțat, urmat de o nunață de cacao amarui.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
Hausbrandt Academia - un blend din 8 soiuri de cafea Arabica
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte. În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice. La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.
Academia este un amestec special, bogat în gust, compus din 8 soiuri de cafea de origine Arabica, crescute și cultivate pe plantațiile Americii Centrale și de Sud.
Amestecul a atins apogeul succesului atunci când ediția sa a primit o medalie de aur de la Academia de Maeștri Pasticcieria Di Italia pentru calitatea înaltă a produsului (de aici și numele său). Rezultatul prăjirii lente după metoda Housbrandt, a adus cafelei un corp-mediu, o aromă netedă, totodată intensă, cu o aciditate scăzută, care perfect deschide notele de fructe, lăsând un postgust lung și pronunțat, urmat de o nunață de cacao amarui.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
Hausbrandt Academia - un blend din 8 soiuri de cafea Arabica
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte. În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice. La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.