+37361151865
Logare

Nero Nobile Honduras Arabica 100% 250 g Cafea Boabe Arome Echilibrate

Selectează cantitatea.:

1

190,00 Lei

(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
190,00 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție Arabica 100 %
Gust Delicat, echilibrat
Intensitate 7 din 10
Note ciocolată, nuci, caramel și fructe
Țara producătorului Italia
Principale
Tip cafea Boabe
Ambalaj
Greutatea 250 g


Nero Nobile Honduras este o cafea boabe-amestec de înaltă calitate din Honduras, America Centrală, are un gust unic caracterizat prin echilibru, aromă și aciditate delicată, se distinge prin note de ciocolată, nuci, caramel și fructe.


Note principale: ciocolată, nuci, caramel și fructe.

Extragere recomandată: Espresso 40 ml și Americano 120 ml.


Honduras este unul dintre cei mai importanți producători de cafea Arabica din America Centrală, cunoscut pentru recoltele sale unice și condițiile climatice excelente.


În Honduras, cafeaua arabica este cultivată într-un număr de regiuni, cu șase departamente principale de cultivare a cafelei: Agalta, Comayagua, Copán, Montecillos, Opalaca și El Paraíso. Soiurile cultivate în aceste regiuni variază de la bourbon și caturra la catuai și, în ultimii ani, noi hibrizi aparținând grupului genetic catimor.


Honduras este o origine a cafelei cu totul specială datorită diversității incredibile a profilurilor de arome din fiecare dintre regiunile sale. Este o țară care produce profile de arome foarte distincte, variind de la cafele tradiționale, curate și dulci, caramel, până la ”bombe” de cafea incredibil de florale și fructate, care sunt ușor confundate cu cafeaua africană.


Nero Nobile Honduras este o cafea boabe-amestec de înaltă calitate din Honduras, America Centrală, are un gust unic caracterizat prin echilibru, aromă și aciditate delicată, se distinge prin note de ciocolată, nuci, caramel și fructe.


Note principale: ciocolată, nuci, caramel și fructe.

Extragere recomandată: Espresso 40 ml și Americano 120 ml.


Honduras este unul dintre cei mai importanți producători de cafea Arabica din America Centrală, cunoscut pentru recoltele sale unice și condițiile climatice excelente.


În Honduras, cafeaua arabica este cultivată într-un număr de regiuni, cu șase departamente principale de cultivare a cafelei: Agalta, Comayagua, Copán, Montecillos, Opalaca și El Paraíso. Soiurile cultivate în aceste regiuni variază de la bourbon și caturra la catuai și, în ultimii ani, noi hibrizi aparținând grupului genetic catimor.


Honduras este o origine a cafelei cu totul specială datorită diversității incredibile a profilurilor de arome din fiecare dintre regiunile sale. Este o țară care produce profile de arome foarte distincte, variind de la cafele tradiționale, curate și dulci, caramel, până la ”bombe” de cafea incredibil de florale și fructate, care sunt ușor confundate cu cafeaua africană.

Caracteristici
Compoziție Arabica 100 %
Gust Delicat, echilibrat
Intensitate 7 din 10
Note ciocolată, nuci, caramel și fructe
Țara producătorului Italia
Principale
Tip cafea Boabe
Ambalaj
Greutatea 250 g