| Caracteristici | |
| Tip cafea | Boabe |
|---|---|
| Compoziție | 40% Robusta, 60% Arabica |
| Aromă | 4 din 5 |
| Aciditatea | 1 din 5 |
| Intensitate | 3 din 5 |
| Prăjire | Medie |
| Originea | Brazilia, America Centrală, Africa, Asia |
| Țara producătorului | Italia |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 1000 g |
Este, bineînțeles, cafea pentru profesioniști (Bariști) destinată espressoarelor profesionale, dar Casa de cafea Carraro au pregătit-o și pentru extragere în espressoare automate.
Caracteristici: Cofeină 2/3 Aroma 4 din 5 Corp 4 din 5 Intensitate 3 din 5 Dulceata 2 din 5 Aciditate 1 din 5 Postgust 4 din 5
Este, bineînțeles, cafea pentru profesioniști (Bariști) destinată espressoarelor profesionale, dar Casa de cafea Carraro au pregătit-o și pentru extragere în espressoare automate.
Caracteristici: Cofeină 2/3 Aroma 4 din 5 Corp 4 din 5 Intensitate 3 din 5 Dulceata 2 din 5 Aciditate 1 din 5 Postgust 4 din 5
| Caracteristici | |
| Tip cafea | Boabe |
|---|---|
| Compoziție | 40% Robusta, 60% Arabica |
| Aromă | 4 din 5 |
| Aciditatea | 1 din 5 |
| Intensitate | 3 din 5 |
| Prăjire | Medie |
| Originea | Brazilia, America Centrală, Africa, Asia |
| Țara producătorului | Italia |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 1000 g |