Caracteristici | |
Compoziție | 100% Arabica |
---|---|
Aromă | Iasomie, flori de portocale, mușețel |
Intensitate | 3 din 9 |
Note | Fructe citrice |
Prăjire | Medie |
Originea | Etiopia, Yirgachee |
Principale | |
Tip cafea | Boabe |
Ambalaj | |
Tip ambalaj | Borcan din fier |
Greutatea | 250 g |
illy Espresso Etiopia 250 g - este o cafea dulce și delicată, cu note de fructe citrice și o ușoară amărăciune echilibrată.
Datorită caracteristicilor unice ale solului din regiunea Yirgachee, situată în pădurile greu accesibile, se obține o cafea cu un gust ușor, arome florale de iasomie, flori de portocale și mușețel. Recoltarea se face manual pe plantații tradiționale sau în grădini casnice.
Nivel de cofeină: pîna la 1,5%;
Prăjire: medie;
Intensitate: 3 din 9;
Note gustative: fructe citrice, arome de iasomie, flori de portocale și mușețel;
Origine: Etiopia;
Boabe de cafea Illy de calitate premium sunt ambalate sub presiune în borcan din fier, cu gaz inert, ceea ce permite păstrarea prospețimii până la 25 de luni.
illy Espresso Etiopia 250 g - este o cafea dulce și delicată, cu note de fructe citrice și o ușoară amărăciune echilibrată.
Datorită caracteristicilor unice ale solului din regiunea Yirgachee, situată în pădurile greu accesibile, se obține o cafea cu un gust ușor, arome florale de iasomie, flori de portocale și mușețel. Recoltarea se face manual pe plantații tradiționale sau în grădini casnice.
Nivel de cofeină: pîna la 1,5%;
Prăjire: medie;
Intensitate: 3 din 9;
Note gustative: fructe citrice, arome de iasomie, flori de portocale și mușețel;
Origine: Etiopia;
Boabe de cafea Illy de calitate premium sunt ambalate sub presiune în borcan din fier, cu gaz inert, ceea ce permite păstrarea prospețimii până la 25 de luni.
Caracteristici | |
Compoziție | 100% Arabica |
---|---|
Aromă | Iasomie, flori de portocale, mușețel |
Intensitate | 3 din 9 |
Note | Fructe citrice |
Prăjire | Medie |
Originea | Etiopia, Yirgachee |
Principale | |
Tip cafea | Boabe |
Ambalaj | |
Tip ambalaj | Borcan din fier |
Greutatea | 250 g |