+37361151865
Logare

Monin Sirop Brownie Negresa 0.7 L Gust Intens de Ciocolată

Selectează cantitatea.:

1

222,32 Lei

(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
222,32 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție Ciocolată
Gust Dulce, amărui
Utilizare Ciocolată fierbinte, băuturi pe bază de cafea, milkshakes, băuturi de desert
Note Nuci, unt
Culoare Maro
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 700


Siropul Monin Brownie reprezintă reproducerea perfectă a desertului cremos, bogat în arome de nuci și unt.
Gustul intens de ciocolată contribuie la diversificarea rețetelor clasice și adaugă o atingere deosebită băuturilor, în special a celor pe bază de cafea, care datorită notelor accentuate, creează o combinație perfectă de dulceață și amărăciune.


Potrivit în: ciocolată fierbinte, băuturi pe bază de cafea, milkshakes, băuturi de desert.


wiki: Brownie (Eng.Chocolate brownie) - o prăjitură de ciocolată cu o culoare maro caracteristică (maro englezesc - „maro”; de aici și numele), bucăți dreptunghiulare de tort de ciocolată mărunțit.


În mod tradițional pentru bucătăria americană.
În funcție de rețetă, poate avea consistența unui tort, brioșă sau fursec.
Povestea lui Brownie este documentată: socialistul Bertha Palmer i-a comandat bucătarului de patiserie Hotel Palmer House un desert potrivit pentru vizitatorii târgului mondial din Chicago din 1893: de dimensiuni mici și asemănător cu o plăcintă dulce, dar ușor de mâncat din cutii.


Brownies-urile originale conțin nucă și glazură de caise și sunt încă gătite la hotel folosind rețeta originală.
Prima mențiune a cuvântului „brownie” datează din 1896: în cartea de bucate de Fanny Farmer, prăjiturile de melasă sunt denumite astfel.



Siropul Monin Brownie reprezintă reproducerea perfectă a desertului cremos, bogat în arome de nuci și unt.
Gustul intens de ciocolată contribuie la diversificarea rețetelor clasice și adaugă o atingere deosebită băuturilor, în special a celor pe bază de cafea, care datorită notelor accentuate, creează o combinație perfectă de dulceață și amărăciune.


Potrivit în: ciocolată fierbinte, băuturi pe bază de cafea, milkshakes, băuturi de desert.


wiki: Brownie (Eng.Chocolate brownie) - o prăjitură de ciocolată cu o culoare maro caracteristică (maro englezesc - „maro”; de aici și numele), bucăți dreptunghiulare de tort de ciocolată mărunțit.


În mod tradițional pentru bucătăria americană.
În funcție de rețetă, poate avea consistența unui tort, brioșă sau fursec.
Povestea lui Brownie este documentată: socialistul Bertha Palmer i-a comandat bucătarului de patiserie Hotel Palmer House un desert potrivit pentru vizitatorii târgului mondial din Chicago din 1893: de dimensiuni mici și asemănător cu o plăcintă dulce, dar ușor de mâncat din cutii.


Brownies-urile originale conțin nucă și glazură de caise și sunt încă gătite la hotel folosind rețeta originală.
Prima mențiune a cuvântului „brownie” datează din 1896: în cartea de bucate de Fanny Farmer, prăjiturile de melasă sunt denumite astfel.


Caracteristici
Compoziție Ciocolată
Gust Dulce, amărui
Utilizare Ciocolată fierbinte, băuturi pe bază de cafea, milkshakes, băuturi de desert
Note Nuci, unt
Culoare Maro
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 700

1680,1681,1682,1683,1684,1685,7,8,9,25,26,27,1686,1687,1688,31,32,33,288,289,290