Monin Sirop Macadamia Nut Nucă de Macadamia 0.7 L Aromă Nucată Delicată
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
230,71 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Nuci macadamia
Gust
Dulce
Utilizare
Băuturile pe bază de cafea, cacao
Culoare
Auriu
Postgust
French pralines
Țara producătorului
Franța
Ambalaj
Volum / ml
700
Siropul Monin Macadamia reprezintă ingredientul indispensabil în crearea băuturilor cu note de nuci. Are un gust bogat, dulce, persistent, un postgust de French-Pralines și o culoare aurie, care completează perfect băuturile pe bază de cafea și cacao.
wiki: În afara aromei pline, untoase, conținutul de ulei al nucilor macadamia – în mare parte ulei mononesaturat, adică grăsimi sănătoase – depășește adesea 72%.
De fapt, dintre toate nucile bogate în ulei, nuca macadamia conține cea mai mare cantitate de ulei. Potrivit unor studii recente, consumul moderat de nuci macadamia reduce nivelul colesterolului LDL (colesterol dăunător) și al trigliceridelor, contribuind totodată la combaterea hipertensiunii. Nucile macadamia sunt deosebit de apreciate în bomboane de ciocolată, în fursecuri sau în înghețată. Unii le preferă prăjite și sărate, alții, crude.
”Datorită aromei unice și delicate, frăgezimii și culorii ei ca a untului, nuca macadamia e considerată una dintre cele mai fine nuci. Nu este de mirare, că ea reprezintă produsul agricol australian de cel mai mare suces.”
Nuca macadamia în imagine:
Siropul Monin Macadamia reprezintă ingredientul indispensabil în crearea băuturilor cu note de nuci. Are un gust bogat, dulce, persistent, un postgust de French-Pralines și o culoare aurie, care completează perfect băuturile pe bază de cafea și cacao.
wiki: În afara aromei pline, untoase, conținutul de ulei al nucilor macadamia – în mare parte ulei mononesaturat, adică grăsimi sănătoase – depășește adesea 72%.
De fapt, dintre toate nucile bogate în ulei, nuca macadamia conține cea mai mare cantitate de ulei. Potrivit unor studii recente, consumul moderat de nuci macadamia reduce nivelul colesterolului LDL (colesterol dăunător) și al trigliceridelor, contribuind totodată la combaterea hipertensiunii. Nucile macadamia sunt deosebit de apreciate în bomboane de ciocolată, în fursecuri sau în înghețată. Unii le preferă prăjite și sărate, alții, crude.
”Datorită aromei unice și delicate, frăgezimii și culorii ei ca a untului, nuca macadamia e considerată una dintre cele mai fine nuci. Nu este de mirare, că ea reprezintă produsul agricol australian de cel mai mare suces.”