(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Сimbru de munte, sovârv, fructe de măceș, flori de soc, ceai verde, hibiscus, pătlagină, podbal, fenicul, dentiță. |
|---|---|
| Aromă | Сimbru de munte, sovârv, fructe de măceș, flori de soc. |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Fructe de măceș, hibiscus, fenicul. |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Sănătate |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute. 2-3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de 3-4 săptămîni.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute. 2-3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de 3-4 săptămîni.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

| Caracteristici | |
| Compoziție | Сimbru de munte, sovârv, fructe de măceș, flori de soc, ceai verde, hibiscus, pătlagină, podbal, fenicul, dentiță. |
|---|---|
| Aromă | Сimbru de munte, sovârv, fructe de măceș, flori de soc. |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Fructe de măceș, hibiscus, fenicul. |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Sănătate |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |