Caracteristici | |
Compoziție | Frunze de ceai negru de Ceylon; fructe de pădure mărunțite (vișine, scorușe de munte, măceș, păducel, soc, coacăză neagră); petale de trandafir chinezesc, căpșuni mărunțite, aromă naturală de fructe de pădure. |
---|---|
Aromă | Căpșuni, trandafir. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Vișine, fructe de pădure. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Dimensiuni și greutate | |
Greutate / kg | 80 g |
Un amestec de ceai cu un gust expresiv, puternic și concentrat, intensitatea căruia este domolită de notele de căpșuni și cele de trandafir.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Frunze de ceai negru de Ceylon; fructe de pădure mărunțite (vișine, scorușe de munte, măceș, păducel, soc, coacăză neagră); petale de trandafir chinezesc, căpșuni mărunțite, aromă naturală de fructe de pădure.
Un amestec de ceai cu un gust expresiv, puternic și concentrat, intensitatea căruia este domolită de notele de căpșuni și cele de trandafir.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Frunze de ceai negru de Ceylon; fructe de pădure mărunțite (vișine, scorușe de munte, măceș, păducel, soc, coacăză neagră); petale de trandafir chinezesc, căpșuni mărunțite, aromă naturală de fructe de pădure.
Caracteristici | |
Compoziție | Frunze de ceai negru de Ceylon; fructe de pădure mărunțite (vișine, scorușe de munte, măceș, păducel, soc, coacăză neagră); petale de trandafir chinezesc, căpșuni mărunțite, aromă naturală de fructe de pădure. |
---|---|
Aromă | Căpșuni, trandafir. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Vișine, fructe de pădure. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Dimensiuni și greutate | |
Greutate / kg | 80 g |