| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, bergamotă |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Citrice, bergamotă |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | China |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |
Ceai negru báihuā cu coaja uscată de citrice și bergamotă.
Frunzele de ceai dezvăluie pe deplin notele lor și dau băuturii energie și putere naturală.
Coajă de citrice accentuează profunzimea ceaiului, iar bergamota – caracterul.
Ingrediente: ceai negru báihuā, aromatizant natural de bergamotă, coajă de citrice.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
Ceai negru báihuā cu coaja uscată de citrice și bergamotă.
Frunzele de ceai dezvăluie pe deplin notele lor și dau băuturii energie și putere naturală.
Coajă de citrice accentuează profunzimea ceaiului, iar bergamota – caracterul.
Ingrediente: ceai negru báihuā, aromatizant natural de bergamotă, coajă de citrice.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:Ceaiul se pregătește în infuzor sau simplu în ceașcă pentru ceai la rata de un pliculeț per ceașcă.
Se toarnă apă clocotităși se lasă pentru infuzat timp de 3-5 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, bergamotă |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Citrice, bergamotă |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | China |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |