| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măceșe, bucăți de mere, afine, frunze de mure, zmeură |
|---|---|
| Aromă | Ușor acrișoară |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-7 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Petale de hibiscus, fructe de pădure |
| Temperatura infuzării | 90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |
Berry Sunset este o infuzie dulce-acrișoară din petale de hibiscus și fructe de pădure. Amestecul este completat cu note parfumate de zmeură și mur. Bucăți de măr și afine coapte condimentează discret această infuzie aromată pentru un gust mai dulce.
Iar datorită acidității grațioase a hibiscusului ceaiul capătă un gust clar și o notă finală de durată care captează cu fiecare înghițitură.
O băutură ușoară și plăcută care nu conține cofeină, iar datorită combinației fermecătoare a ingredientelor, fiecare ceașcă este o explozie de arome și gust.
Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucăți de mere, afine, frunze de mur, aromă de zmeură, aromă de afine.
A se infuza în apă fiartă cu temperatura de 90 °C timp de 5-7 minute.
Petale de hibiscus uscate (imagine) (sursă liberă)


Berry Sunset este o infuzie dulce-acrișoară din petale de hibiscus și fructe de pădure. Amestecul este completat cu note parfumate de zmeură și mur. Bucăți de măr și afine coapte condimentează discret această infuzie aromată pentru un gust mai dulce.
Iar datorită acidității grațioase a hibiscusului ceaiul capătă un gust clar și o notă finală de durată care captează cu fiecare înghițitură.
O băutură ușoară și plăcută care nu conține cofeină, iar datorită combinației fermecătoare a ingredientelor, fiecare ceașcă este o explozie de arome și gust.
Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucăți de mere, afine, frunze de mur, aromă de zmeură, aromă de afine.
A se infuza în apă fiartă cu temperatura de 90 °C timp de 5-7 minute.
Petale de hibiscus uscate (imagine) (sursă liberă)


| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măceșe, bucăți de mere, afine, frunze de mure, zmeură |
|---|---|
| Aromă | Ușor acrișoară |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-7 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Petale de hibiscus, fructe de pădure |
| Temperatura infuzării | 90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |