| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, bergamotă |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-un ceainic volum 400 ml |
| Note | Citrice, bergamotă |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | China |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 100 g |
Coajă de citrice accentuează profunzimea ceaiului, iar bergamota – caracterul.
Coajă de citrice accentuează profunzimea ceaiului, iar bergamota – caracterul.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, bergamotă |
|---|---|
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-un ceainic volum 400 ml |
| Note | Citrice, bergamotă |
| Temperatura infuzării | 85-100 °C |
| Originea | China |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 100 g |