(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
|---|---|
| Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Originea | India |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 100 g |
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios:
menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente:
ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.
În compoziția ceaiului indian intră condimente și un aromatizant naturale, care compun un amestec melodios:
menta și frunzulițele de coacăza au rolul principal, la fel și un gust expresiv de cimbru este de neignorat – proaspăt, picant și plin de aromă.
Ingrediente:
ceai negru, aromatizant, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru.
Se depozitează într-un loc uscat, fără miros și umiditate.
Termen de valabilitate – 24 luni.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per ceașcă.
Se toarnă apă clocotită și se lasă pentru infuzat timp de 5-8 minute.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, frunze de coacăză neagră, mentă, cimbru |
|---|---|
| Aromă | Ușor astringentă, revigorantă |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 5-8 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Temperatura infuzării | 85 °C |
| Originea | India |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 100 g |