(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, flori de salcâm, flori de galbenele, măceșe, frunze de mentă, fructe de gutui |
|---|---|
| Aromă | Flori de salcâm, mentă, gutui |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Măceș, frunze de mentă, fructe de gutui |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Zi de zi |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |
Un ceai revigorant pe baza de ceai negru, cu aroma delicată a florilor de salcâm și a frunzelor de mentă. A fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Fabricat din ierburi, fructe și flori 100% naturale.
Compoziție: ceai negru, flori de salcâm, flori de calendula, măceș, frunze de mentă, fructe de gutui.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

Un ceai revigorant pe baza de ceai negru, cu aroma delicată a florilor de salcâm și a frunzelor de mentă. A fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Fabricat din ierburi, fructe și flori 100% naturale.
Compoziție: ceai negru, flori de salcâm, flori de calendula, măceș, frunze de mentă, fructe de gutui.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru, flori de salcâm, flori de galbenele, măceșe, frunze de mentă, fructe de gutui |
|---|---|
| Aromă | Flori de salcâm, mentă, gutui |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Măceș, frunze de mentă, fructe de gutui |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Zi de zi |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |