Caracteristici | |
Compoziție | Fructe de măceş, fructe de măr, fructe de gutui, fructe de vişin, hibiscus, frunze de mentă |
---|---|
Aromă | Gutui, mentă |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, într-o cana de 200 ml. |
Note | Fructe de măr, fructe de măceş, fructe de vişin |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 30 g |
Bucăți în cutie | 20 pachețele ambalate individual |
Greutate pachețel | 1,5 g |
Ceai în ambalaj individual, cu gust intens, pe bază de hibiscus, cu bucăți de fructe și pomușoare naturale, nu numai o să vă permite să vă bucurați de gustul bogat, dar are și un efect tonic și întărire generală asupra organismului, îmbunătățește starea de spirit, și îmbogățește cu minerale și vitamine.
Ingrediente:
Măceș: Bogat în vitamina C, ajută la întărirea sistemului imunitar și la combaterea răcelilor.
Hibiscus: Cunoscut pentru proprietățile sale antihipertensive, poate scădea tensiunea arterială și nivelul colesterolului.
Menta: Are efecte antimicrobiene, antivirale si calmante.
Bucăți de mere, fructe de gutui și vişini: Bogate în vitamina C, antioxidanți și minerale, au efecte antiinflamatorii.
Condiții de păstrare: A se păstra la loc curat, bine ventilat, la o umiditate relativă a aerului de maxim 70%.
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Ceai în ambalaj individual, cu gust intens, pe bază de hibiscus, cu bucăți de fructe și pomușoare naturale, nu numai o să vă permite să vă bucurați de gustul bogat, dar are și un efect tonic și întărire generală asupra organismului, îmbunătățește starea de spirit, și îmbogățește cu minerale și vitamine.
Ingrediente:
Măceș: Bogat în vitamina C, ajută la întărirea sistemului imunitar și la combaterea răcelilor.
Hibiscus: Cunoscut pentru proprietățile sale antihipertensive, poate scădea tensiunea arterială și nivelul colesterolului.
Menta: Are efecte antimicrobiene, antivirale si calmante.
Bucăți de mere, fructe de gutui și vişini: Bogate în vitamina C, antioxidanți și minerale, au efecte antiinflamatorii.
Condiții de păstrare: A se păstra la loc curat, bine ventilat, la o umiditate relativă a aerului de maxim 70%.
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Caracteristici | |
Compoziție | Fructe de măceş, fructe de măr, fructe de gutui, fructe de vişin, hibiscus, frunze de mentă |
---|---|
Aromă | Gutui, mentă |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, într-o cana de 200 ml. |
Note | Fructe de măr, fructe de măceş, fructe de vişin |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 30 g |
Bucăți în cutie | 20 pachețele ambalate individual |
Greutate pachețel | 1,5 g |