Meniu
Coșul tău

Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe

Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
Hausbrandt Gourmet Columbus 100 % Arabica 1000 g Cafea Boabe
  • Producător: Hausbrandt
  • Cod produs: HDGC1
  • Greutate: 1.00kg
907,80 Lei
Fără TVA: 756,50 Lei
Columbus Gourmet e un amestec exclusiv de la Hausbrandt, atât printre linia sa de amestecuri, cât și în toată industria de cafea de origine.


Rețeta deține secretul unei combinații rafinate din nuanțe de cacao amarui și a lemnului dulce (răculeț), iar mulțumit selecției atente a boabelor de cafea de înaltă calitate, și metodei lente de prăjire, cafeaua dezvăluie un gust armonios, plin și sofisticat, rezultând într-un cocktail de note și gusturi.


Columbus Gourmet e un amestec format din 100% boabe de cafea Arabica de altitundine înaltă, care crește doar pe plantații specifice în Statul Columbia.


Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor. O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.


Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte. În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice. La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.