Caracteristici
|
Tip cafea |
Boabe |
Compoziție |
100% Arabica |
Aromă |
nuanță ușoară de cacao și fructe |
Intensitate |
3 din 5 |
Note |
fructate și acrișoare |
Prăjire |
Espresso |
Colecție |
Gaggia Milano Linia Cafea |
Postgust |
acrișor-fructat |
Originea |
Nicaragua, Mexico, Brasilia, Ethiopia, India |
Țara producătorului |
Italia |
Ambalaj
|
Greutatea |
1000 g |
Amestecul Gaggia Espresso Arabica este un blend (mix) din arabici selecte din 5 soiuri globale, cu corp moale și rotund, se deschide sub forma catifelată și poate fi clasificată ca fructată și dulce. Este o cafea clasică în noua colecție Gaggia Milano.
Crema moale și rotundă se deschide cel mai bine în espresso (35-60 ml), are o nuanță ușoară de cacao și postgust acrișor-fructat.
Note aromatice: nuanță ușoară de cacao și fructe.
Note gustative: fructate și acrișoare;
Aciditate: scăzută;
Corp: neted, rotund și catifelat;
Compozitie: 100% Arabica (amestec);
Intensitate 3 din 5;
Origini: Nicaragua, Mexico, Brasilia, Ethiopia, India;

Linia Gaggia Coffee poate face consumatorul să retrăiască o experiență de cafea completă și personalizată.
Colecția are 4 amestecuri unice: Espresso 100% Arabica pentru iubitorii celei mai clasice arome, Espresso Intenso pentru un corp și un gust mai bogat, Espresso Classic cu un gust și mai puternic și persistent și un amestec Decofeinizat.
Toate boabele de cafea au fost prăjite conform tradiției italiene, printr-un sistem inovator Clean Air care își păstrează aroma și profilele organoleptice în cel mai bun mod.