Greenfield Quince Ginger Verde Dulce-Acrișor 25 x 1,5 g Ceai Pliculețe
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
64,47 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Ceai verde, ghimbir, bucăți de gutui, flori de calendulă
Aromă
Ușor acrișoară
Procesare
Aromatizat natural
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 4-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml
Note
Gutui, ghimbir
Temperatura infuzării
85-90 °C
Originea
Japonia
Ambalaj
Greutatea
37,5 g
Quince Ginger - această băutură luminoasă și armonioasă îmbină perfect astringența ceaiului verde și gustul dulce-acrișor al gutuiului japonez. Ceaiul conține bucăți de rădăcină de ghimbir, ingredient care umple băutura cu gust și căldură.Combinația originală de ghimbir și gutui s-a dovedit a fi cu adevărat reușită. Notele picante de ghimbir subliniază perfect delicatețea gutuiului și îi oferă un farmec aparte ceaiului. Aciditatea subtilă, ușor astringentă a gutuiului japonez subliniază finețea veritabilă a ceaiului verde și îi oferă un postgust dulce și memorabil.În acest sortiment, ceaiul verde face echipă bună cu ghimbirul, doi aliați de încredere ai sistemului imunitar, care luptă împotriva răcelilor, accelerează metabolismul, oferă energie și mențin în forță sistemul nervos.
Ingrediente: ceai verde lung, rădăcină de ghimbir, bucăți de gutui, aromă de gutui, aromă de ghimbir, flori de calendulă.Se recomandă infuzarea în apă fiartă cu temperatura de 85-90 °C timp de 4-5 minute, în ceașcă de 200 ml.
Ghimbirul este un ingredient minune cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Aromată intens și revigorantă, rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment din bucătăria asiatică, ci un adevărat izvor de substanțe cu efect terapeutic. Beneficiile sale au fost demonstrate de secole în medicina naturistă Chineză, unde se utilizează în tratarea răcelilor, ameliorarea durerilor digestive, calmarea neplăcerilor cauzate de reumatism.
Beneficiile consumului de ghimbir:
Stimulează funcția digestivă;
Previne infecțiile orale;
Este un bun antioxidant și energizant;
Remediu contra răcelii și gripei;
Ajută la scăderea colesterolului;
Calmează greața;
Contribuie la reducerea inflamațiilor;
Menține sănătatea pielii și a părului.
Quince Ginger - această băutură luminoasă și armonioasă îmbină perfect astringența ceaiului verde și gustul dulce-acrișor al gutuiului japonez. Ceaiul conține bucăți de rădăcină de ghimbir, ingredient care umple băutura cu gust și căldură.Combinația originală de ghimbir și gutui s-a dovedit a fi cu adevărat reușită. Notele picante de ghimbir subliniază perfect delicatețea gutuiului și îi oferă un farmec aparte ceaiului. Aciditatea subtilă, ușor astringentă a gutuiului japonez subliniază finețea veritabilă a ceaiului verde și îi oferă un postgust dulce și memorabil.În acest sortiment, ceaiul verde face echipă bună cu ghimbirul, doi aliați de încredere ai sistemului imunitar, care luptă împotriva răcelilor, accelerează metabolismul, oferă energie și mențin în forță sistemul nervos.
Ingrediente: ceai verde lung, rădăcină de ghimbir, bucăți de gutui, aromă de gutui, aromă de ghimbir, flori de calendulă.Se recomandă infuzarea în apă fiartă cu temperatura de 85-90 °C timp de 4-5 minute, în ceașcă de 200 ml.
Ghimbirul este un ingredient minune cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Aromată intens și revigorantă, rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment din bucătăria asiatică, ci un adevărat izvor de substanțe cu efect terapeutic. Beneficiile sale au fost demonstrate de secole în medicina naturistă Chineză, unde se utilizează în tratarea răcelilor, ameliorarea durerilor digestive, calmarea neplăcerilor cauzate de reumatism.
Beneficiile consumului de ghimbir:
Stimulează funcția digestivă;
Previne infecțiile orale;
Este un bun antioxidant și energizant;
Remediu contra răcelii și gripei;
Ajută la scăderea colesterolului;
Calmează greața;
Contribuie la reducerea inflamațiilor;
Menține sănătatea pielii și a părului.
Caracteristici
Compoziție
Ceai verde, ghimbir, bucăți de gutui, flori de calendulă
Aromă
Ușor acrișoară
Procesare
Aromatizat natural
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 4-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml