(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ghimbir |
|---|---|
| Gust | Dulce, condimentat |
| Utilizare | Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea |
| Culoare | Alb |
| Originea | India, Malaezia, Nepal |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 700 |
Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat.
Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații.
Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor.
Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.
Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime.
Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc.
Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:

Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat.
Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații.
Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor.
Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.
Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime.
Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc.
Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:

| Caracteristici | |
| Compoziție | Ghimbir |
|---|---|
| Gust | Dulce, condimentat |
| Utilizare | Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea |
| Culoare | Alb |
| Originea | India, Malaezia, Nepal |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 700 |