+37361151865
Logare

Monin Sirop Ginger Ghimbir 0.7 L Gust Picant și Revigorant

Selectează cantitatea.:

1

222,31 Lei

(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
222,31 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție Ghimbir
Gust Dulce, condimentat
Utilizare Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea
Culoare Alb
Originea India, Malaezia, Nepal
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 700


Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat.
Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.


Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații.
Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor.
Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.


wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.


Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.
Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime.
Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc.
Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.


Ghimbir în imagine de mai jos:



Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat.
Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.


Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații.
Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor.
Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.


wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.


Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.
Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime.
Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc.
Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.


Ghimbir în imagine de mai jos:


Caracteristici
Compoziție Ghimbir
Gust Dulce, condimentat
Utilizare Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea
Culoare Alb
Originea India, Malaezia, Nepal
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 700

472,473,474,475,476,477,7,8,9,478,479,480,481,482,483,16,17,18,46,47,48