Monin Sirop Ginger Ghimbir 0.7 L Gust Picant și Revigorant
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
222,31 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Ghimbir
Gust
Dulce, condimentat
Utilizare
Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea
Culoare
Alb
Originea
India, Malaezia, Nepal
Țara producătorului
Franța
Ambalaj
Volum / ml
700
Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat. Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații. Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor. Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător. Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime. Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:
Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat. Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații. Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor. Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător. Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime. Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:
Caracteristici
Compoziție
Ghimbir
Gust
Dulce, condimentat
Utilizare
Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea