Monin Sirop Ginger Ghimbir 0.7 L Gust Picant și Revigorant
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
222,31 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
Caracteristici
Compoziție
Ghimbir
Gust
Dulce, condimentat
Utilizare
Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea
Culoare
Alb
Originea
India, Malaezia, Nepal
Țara producătorului
Franța
Ambalaj
Volum / ml
700
Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat. Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații. Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor. Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător. Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime. Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:
Siropul cu ghimbir întruchipează combinația perfectă dintre dulce și condimentat. Aromat și cu un gust exotic, adaugă o notă fierbinte în cocktailurile și băuturile pe bază de cafea.
Monin Ginger are un gust puternic, puțin iute, care a condimentat diverse rețete de băuturi timp de căteva zeci de generații. Aroma intensă pe care o are, conferă note exotice ceaiurilor, limonadelor, băuturilor carbogazoase și coctailurilor. Adăugat în ciocolată fierbinte, cu siguranță vă va încălzi, datorită combinației perfecte de dulceață și exoticism.
wiki: Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice.
Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător. Rizomul de ghimbir are o formă neregulată, contorsionată și e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime. Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'.
Ghimbir în imagine de mai jos:
Caracteristici
Compoziție
Ghimbir
Gust
Dulce, condimentat
Utilizare
Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, băuturi pe bază de cafea