Cocktail-uri, băuturi de cafea, de lapte, deserturi, culinărie
Note
Caramelă
Originea
Indonezia, India, Thailanda
Țara producătorului
Franța
Ambalaj
Volum / ml
1000
Siropul Monin din Cocos satisface perfect nevoia de arome exotice în preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri, ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte.
Nuca de cocos are multe utilizări culinare, respectiv este folosită în produsele cosmetice, deoarece uleiul de cocos este un hidratant excelent. Siropul Monin Cocos se potrivește cu alte arome exotice în special cu ananas. Încercați să-l amestecati cu siropul Monin Butterscotch pentru a consolida gustul.
Arama: O aroma extrem de versatilă, intensă, merge bine cu arome dulci, amare și sărate.
Gust: Gust tropical, foarte intens, concentrat și gust de lungă durată, o nuanta de caramelă.
Se recomandă pentru: Ciocolată caldă sau rece, lapte aromatizat, milkshake-uri, deserturi, cocktail-uri, diferite băuturi exotice.
Interesant: Nuca de cocos crește într-un palmier înalt îndeosebi în țările tropicale. Pulpa și laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mâncarurilor, dar mai ales a băuturilor exotice din mixologia modernă. Nuca de cocos este originar din peste 80 de țări tropicale și subtropicale, cum ar fi Indonezia, India și Thailanda, unde se consideră că este indispensabilă. De fapt, în mai multe limbi diferite, numele palmierului de cocos înseamnă că toate părțile arborelui sunt utile în felul lor.
Siropul Monin din Cocos satisface perfect nevoia de arome exotice în preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri, ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte.
Nuca de cocos are multe utilizări culinare, respectiv este folosită în produsele cosmetice, deoarece uleiul de cocos este un hidratant excelent. Siropul Monin Cocos se potrivește cu alte arome exotice în special cu ananas. Încercați să-l amestecati cu siropul Monin Butterscotch pentru a consolida gustul.
Arama: O aroma extrem de versatilă, intensă, merge bine cu arome dulci, amare și sărate.
Gust: Gust tropical, foarte intens, concentrat și gust de lungă durată, o nuanta de caramelă.
Se recomandă pentru: Ciocolată caldă sau rece, lapte aromatizat, milkshake-uri, deserturi, cocktail-uri, diferite băuturi exotice.
Interesant: Nuca de cocos crește într-un palmier înalt îndeosebi în țările tropicale. Pulpa și laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mâncarurilor, dar mai ales a băuturilor exotice din mixologia modernă. Nuca de cocos este originar din peste 80 de țări tropicale și subtropicale, cum ar fi Indonezia, India și Thailanda, unde se consideră că este indispensabilă. De fapt, în mai multe limbi diferite, numele palmierului de cocos înseamnă că toate părțile arborelui sunt utile în felul lor.
Caracteristici
Compoziție
Nucă de cocos
Gust
Dulce
Utilizare
Cocktail-uri, băuturi de cafea, de lapte, deserturi, culinărie