Grenadine a devenit cel mai comun și versatil îndulcitor în mixologia clasică a decorațiunii băuturilor de Bar.
Deși numele provine de la franțuzescul ”grenade” care înseamna ”grenadă”, în prezent siropul Grenadine, în afară de culoare nu mai are nimic în comun cu acest fruct. Multe cocktail-uri conțin Grenadine. Acesta conferă o culoare roșie intensă și un gust dulce, este foarte popular atât în rândul copiilor cât și a adulților.
Siropul Monin Grenadine prezintă o aromă de fructe de padure roșii, cu o notă de vanilie de aceeași culoare, și se folosește în băuturi nealcoolice, cocktail-uri, deserturi, și alte câteva rețete. Gustul e ușor acid.
Aroma: Miros și aromă de vanilie și fructe roșii de pădure.
Monin Grenadine este una dintre cele mai versatile arome de sirop, sporind aproape orice băutură și ajutând la crearea de cafele delicioase, ciocolată caldă, băuturi desert și cocktailuri, aduce completare de arome de nuci în aplicații de latte.
Perfect pentru crearea băuturilor non-alcoolice, specialități de cafea, cocktail-uri, deserturi și piureuri.
Grenadine a devenit cel mai comun și versatil îndulcitor în mixologia clasică a decorațiunii băuturilor de Bar.
Deși numele provine de la franțuzescul ”grenade” care înseamna ”grenadă”, în prezent siropul Grenadine, în afară de culoare nu mai are nimic în comun cu acest fruct. Multe cocktail-uri conțin Grenadine. Acesta conferă o culoare roșie intensă și un gust dulce, este foarte popular atât în rândul copiilor cât și a adulților.
Siropul Monin Grenadine prezintă o aromă de fructe de padure roșii, cu o notă de vanilie de aceeași culoare, și se folosește în băuturi nealcoolice, cocktail-uri, deserturi, și alte câteva rețete. Gustul e ușor acid.
Aroma: Miros și aromă de vanilie și fructe roșii de pădure.
Monin Grenadine este una dintre cele mai versatile arome de sirop, sporind aproape orice băutură și ajutând la crearea de cafele delicioase, ciocolată caldă, băuturi desert și cocktailuri, aduce completare de arome de nuci în aplicații de latte.
Perfect pentru crearea băuturilor non-alcoolice, specialități de cafea, cocktail-uri, deserturi și piureuri.