Keddy Sirop Coconut Nucă de Cocos 1 L Gust Exotic și Cremat
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
187,47 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Nucă de cocos
Gust
Dulce
Utilizare
Cocktail-uri, băuturi de cafea, de lapte, deserturi, culinărie
Note
Caramelă
Originea
Indonezia, India, Thailanda
Țara producătorului
Franța
Ambalaj
Volum / ml
1000
Siropul din Cocos satisface perfect nevoia de arome exotice în preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri, ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte. Nuca de cocos are multe utilizări culinare, respectiv este folosită în produsele cosmetice, deoarece uleiul de cocos este un hidratant excelent.
Siropul cocos se potrivește perfect cu alte arome exotice în special cu ananas. Încercați să-l amestecati cu siropul Monin Butterscotch pentru a consolida gustul.
Arama: O aroma extrem de versatilă, intensă, merge bine cu arome dulci, amare și sărate.
Gust: Gust tropical, foarte intens, concentrat și gust de lungă durată, o nuanta de caramelă.
Se recomandă pentru: Ciocolată caldă sau rece, lapte aromatizat, milkshake-uri, deserturi, cocktail-uri, diferite băuturi exotice.
Siropul din Cocos satisface perfect nevoia de arome exotice în preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri, ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte. Nuca de cocos are multe utilizări culinare, respectiv este folosită în produsele cosmetice, deoarece uleiul de cocos este un hidratant excelent.
Siropul cocos se potrivește perfect cu alte arome exotice în special cu ananas. Încercați să-l amestecati cu siropul Monin Butterscotch pentru a consolida gustul.
Arama: O aroma extrem de versatilă, intensă, merge bine cu arome dulci, amare și sărate.
Gust: Gust tropical, foarte intens, concentrat și gust de lungă durată, o nuanta de caramelă.
Se recomandă pentru: Ciocolată caldă sau rece, lapte aromatizat, milkshake-uri, deserturi, cocktail-uri, diferite băuturi exotice.
Caracteristici
Compoziție
Nucă de cocos
Gust
Dulce
Utilizare
Cocktail-uri, băuturi de cafea, de lapte, deserturi, culinărie