|
Caracteristici
|
| Compoziție |
Acid citric monohidrat, acid lactic, aditivi, apă. |
| Utilizare |
Aparate de cafea, unelte casnice și industriale (baie, wc), teracotă etc |
| Țara producătorului |
Italia |
| Compatibilitate |
Aparate de cafea Saeco, Gaggia, Philips, Delonghi, Siemens, Bosch, AEG, Krups, Magimix etc. Espressoare semi-automate, Espressoare super-automate. |
|
Principale
|
| Destinația |
Decalcifiere - eliminarea calcarului din sistemul hidraulic al aparatelor de cafea. |
| Metoda de aplicare |
Diluați lichidul în apă, după proporția 1:10 (100 ml lichid la 1000 ml apă). Efectuați procedura de decalcifiere după instrucțiunile espressorului. Clătiți cu apă plată. |
|
Ambalaj
|
| Greutatea |
250 ml |
|
Biodegradare
|
| Forma biochimică |
Mix de acizi și aditivi. |
|
Informații importante !!!
|
| Avertisment |
Evitați pătrunderea în ochi. În caz de urgență apelați medicul. Spălați cu apă plată. Nu mirosiți, nu consumați și nu vărsați acest lichid. |
Potrivit pentru toate aparatele de cafea Gaggia (espresso). Acest detergent este o soluție garantată pentru a asigura funcționarea de lungă durată al espressorului.
Menține gustul cafelei în timp și asigură temperatura potrivită pentru performanțele înalte a cefelei, totodată, asigură protecție fiabilă a mașinii și permite o detartrare precisă fără a afecta părțile delicate ale espressorului.
Administrare: turnați conținutul sticlei în rezervorul de apă și adăugați apă plată până la indicatorul corespunzător, mestecați și porniți procedura de detartrare.
Pregătiți un vas sau cană. Pentru o decalcifiere corectă utilizați robinetul espressorului (vaporizatorul), folosiți butonul espresso (fără cafea), așteptați 2 minute după fiecare 50-100 ml de chimie emisă, repetați pregătirea espresso cu pauză de 2 minute și robinetul până chimia se sfârșește.
Clătiți rezervorul de chimia rămasă. Turnați apă plată și efectuați clătirea aparatului apăsând butonul lungo (americano) fără pauze, folosiți și robinetul pentru clătire, astfel veți clăti aparatul de chimia rămasă. Folosiți 2 rezervoare cu apă pline (2-4 litri de apă).
Recomandăm să efectuați această procedură fiecare 3 luni de zile pentru consum avansat sau o dată la 6 luni de zile pentru consum moderat (60-100 cafele lunar).