Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, ceai sencha, mere, petale de albăstrele, petale de calendulă, petale de șofran, muguri de trandafir, petale de trandafir. |
---|---|
Aromă | Aromă intensă de struguri și trandafir. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |
Amestecul de ceai negru Ceylon și ceai verde are o putere de tonifiere extraordinară, iar bucățile de mere, petalele de trandafiri și notele de struguri, creează o adevărată explozie de aromă și gust.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: ceai negru, ceai sencha, mere, petale de albăstrele, petale de calendulă, petale de șofran, muguri de trandafir, petale de trandafir.
Amestecul de ceai negru Ceylon și ceai verde are o putere de tonifiere extraordinară, iar bucățile de mere, petalele de trandafiri și notele de struguri, creează o adevărată explozie de aromă și gust.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: ceai negru, ceai sencha, mere, petale de albăstrele, petale de calendulă, petale de șofran, muguri de trandafir, petale de trandafir.
Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, ceai sencha, mere, petale de albăstrele, petale de calendulă, petale de șofran, muguri de trandafir, petale de trandafir. |
---|---|
Aromă | Aromă intensă de struguri și trandafir. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |