Caracteristici | |
Compoziție | Frunze de ceai verde chinezesc; bucățele de soursop (graviola), petale de flori de gălbenele, aromă naturală de soursop |
---|---|
Aromă | Aromă naturală de soursop |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Petale de flori de gălbenele |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |
Un amestec compus din frunze integrale de veai verde și petale de gălbenele, oferă un gust neordinar și o aromă inedită.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Frunze de ceai verde chinezesc; bucățele de soursop (graviola), petale de flori de gălbenele, aromă naturală de soursop.
Un amestec compus din frunze integrale de veai verde și petale de gălbenele, oferă un gust neordinar și o aromă inedită.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Frunze de ceai verde chinezesc; bucățele de soursop (graviola), petale de flori de gălbenele, aromă naturală de soursop.
Caracteristici | |
Compoziție | Frunze de ceai verde chinezesc; bucățele de soursop (graviola), petale de flori de gălbenele, aromă naturală de soursop |
---|---|
Aromă | Aromă naturală de soursop |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Petale de flori de gălbenele |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |