(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Frunze de mentă, fructe de măr, ceai verde, fructe de măceş, fructe de păducel, flori de sunătoare, flori de salcâm, |
|---|---|
| Aromă | Mentă, flori de salcâm |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Fructe de măr, fructe de măceş |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Zi de zi |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |
„Ceai de dimineață” este un ceai revigorant și răcoritor din plante naturale ale Moldovei, a fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Se deosebește de amestecurile clasice prin faptul că este făcut pe bază de ierburi, fructe și flori 100% naturale. Ceaiurile naturale sunt foarte apreciate în Moldova, Ceaiul „De Dimineață” este unul dintre ele.
Compoziție:
Ceai verde, în combinație cu frunze de mentă, flori de salcâm și sunătoare, cu adaos de bucăți de mere, măceșe și păducel - creează o băutură echilibrată, cu o aromă bogată și un gust bogat.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute.
Doctor-Farm din Moldova, produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

„Ceai de dimineață” este un ceai revigorant și răcoritor din plante naturale ale Moldovei, a fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Se deosebește de amestecurile clasice prin faptul că este făcut pe bază de ierburi, fructe și flori 100% naturale. Ceaiurile naturale sunt foarte apreciate în Moldova, Ceaiul „De Dimineață” este unul dintre ele.
Compoziție:
Ceai verde, în combinație cu frunze de mentă, flori de salcâm și sunătoare, cu adaos de bucăți de mere, măceșe și păducel - creează o băutură echilibrată, cu o aromă bogată și un gust bogat.
Metoda de preparare:
Ceaiul se pregătește în infuzor la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml. Umpleți cu apă la o temperatură de 85-95°C. Se lasă 10-15 minute.
Doctor-Farm din Moldova, produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.

| Caracteristici | |
| Compoziție | Frunze de mentă, fructe de măr, ceai verde, fructe de măceş, fructe de păducel, flori de sunătoare, flori de salcâm, |
|---|---|
| Aromă | Mentă, flori de salcâm |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, la rata de o linguriță per cană in volum 200 ml |
| Note | Fructe de măr, fructe de măceş |
| Temperatura infuzării | 85-95 °C |
| Colecție | Zi de zi |
| Țara producătorului | Moldova |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 50 g |