Greenfield Classic Breakfast Dimineață Productivă 100 x 2 g Pliculețe
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
203,11 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție
Ceai negru
Aromă
Picantă, ușor florală
Procesare
Nearomatizat
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 4 minute, într-o cană volum 200 ml
Note
Fructe, malț, miere
Temperatura infuzării
95 °C
Originea
Sri Lanka
Ambalaj
Greutatea
200 g
Bucăți în cutie
100 pachețele
Greutate pachețel
2 g
Classic Breakfast (sau dejunul clasic) este un ceai negru de calitate, bogat în cofienă și cules pe plantațiile din Assam, nordul Indiei.Gustul pronunțat și bogat, aroma intensă, efectul tonic puternic fac din acest ceai o băutură destinată dimineților productive.
Frunzele de ceai pentru Classic Breakfast se cultivă la cele mai mari altitudini din regiunea UVA, (Sri Lanka), acolo au condiții bune de creștere, atât umeditate, cât și căldură de la soare. Aerul proaspăt, solul muntos și condițiile favorabile lasă o amprentă pe caracterul robust al ceaiului.Ingrediente: ceai negru Pekoe.
Temperatura infuzării 96 °C, timp de 4 minuite, în cană volum 200 ml.La o infuzare corectă, frunzele se vor deschide lăsând în cană o culoare arămie închisă, cu arome de malț și tente florale, care bucură ochii și gustul. Classic Breakfast, fiind un simbol al tradiției britanice, se recomandă să fie servit cu un pic de lapte sau frișcă. Poate fi consumat ca o alternativă a cafelei datorită nivelului crescut de cofeină și antioxidanți.
Classic Breakfast (sau dejunul clasic) este un ceai negru de calitate, bogat în cofienă și cules pe plantațiile din Assam, nordul Indiei.Gustul pronunțat și bogat, aroma intensă, efectul tonic puternic fac din acest ceai o băutură destinată dimineților productive.
Frunzele de ceai pentru Classic Breakfast se cultivă la cele mai mari altitudini din regiunea UVA, (Sri Lanka), acolo au condiții bune de creștere, atât umeditate, cât și căldură de la soare. Aerul proaspăt, solul muntos și condițiile favorabile lasă o amprentă pe caracterul robust al ceaiului.Ingrediente: ceai negru Pekoe.
Temperatura infuzării 96 °C, timp de 4 minuite, în cană volum 200 ml.La o infuzare corectă, frunzele se vor deschide lăsând în cană o culoare arămie închisă, cu arome de malț și tente florale, care bucură ochii și gustul. Classic Breakfast, fiind un simbol al tradiției britanice, se recomandă să fie servit cu un pic de lapte sau frișcă. Poate fi consumat ca o alternativă a cafelei datorită nivelului crescut de cofeină și antioxidanți.
Caracteristici
Compoziție
Ceai negru
Aromă
Picantă, ușor florală
Procesare
Nearomatizat
Metoda de preparare
Infuzare, timp de 4 minute, într-o cană volum 200 ml