| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru de Ceylon, mărunțit; Ceai verde chinezesc, mărunțit; căpșuni, petale de albăstrele, aromă naturală de fragi. |
|---|---|
| Aromă | Căpșuni, flori de albăstrele, fragi |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
| Note | Căpșuni, flori de albăstrele |
| Temperatura infuzării | 100 °C |
| Țara producătorului | Ucraina |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 80 g |
Combinația de ceai verde și ceai negru Ceylon oferă o energie dublă, iar notele fine de căpșuni și flori de albăstrele completează minunat buchetul de ceai.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Ceai negru de Ceylon, mărunțit; Ceai verde chinezesc, mărunțit; căpșuni, petale de albăstrele, aromă naturală de fragi.
Combinația de ceai verde și ceai negru Ceylon oferă o energie dublă, iar notele fine de căpșuni și flori de albăstrele completează minunat buchetul de ceai.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: Ceai negru de Ceylon, mărunțit; Ceai verde chinezesc, mărunțit; căpșuni, petale de albăstrele, aromă naturală de fragi.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Ceai negru de Ceylon, mărunțit; Ceai verde chinezesc, mărunțit; căpșuni, petale de albăstrele, aromă naturală de fragi. |
|---|---|
| Aromă | Căpșuni, flori de albăstrele, fragi |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
| Note | Căpșuni, flori de albăstrele |
| Temperatura infuzării | 100 °C |
| Țara producătorului | Ucraina |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 80 g |