+37361151865
Logare

Greenfield English Edition Negru Rafinat 100 g Ceai Infuzie

Selectează cantitatea.:

1

69,33 Lei

(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
69,33 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție Ceai negru
Aromă Picantă, ușor florală
Procesare Nearomatizat
Metoda de preparare Infuzare, timp de 5 minute, într-o cană volum 400-600 ml
Note Fructe, miere
Temperatura infuzării 90 °C
Originea Sri Lanka
Ambalaj
Greutatea 100 g


English Edition este un ceai negru rafinat, cultivat pe cele mai faimoase plantații alpine din lume: Nuwara Eliya din Sry Lanka. Buchetul se remarcă prin aroma strălucitoare și postgustul durabil al ceaiului negru de Ceylon.

Locul specific de unde sunt culese și modalitatea de rulare densă a frunzelor, creează gustul unic al ceaiului englezesc: echilibrat, plin, cu note florale bine definite. Acest ceai are un gust mai pronunțat decât ceaiul negru clasic, cu o ușoară nuanță amară și un postgust fin ce se aseamănă cu mierea.


Se recomandă infuzarea ceaiului în apă clocotită cu temperatura de 90 °C timp de 5 minute.


*Ceaiul negru Ceylon provine de pe insula Sri Lanka, cunoscută anterior sub numele de Ceylon. Aici, primele culturi de ceai datează de la jumătatea secolului al XIX-lea, fiind aduse de britanici din China. Deja de sute de ani, ceaiul negru este consumat aproape în toată lumea.

El este îndrăgit nu doar pentru gustul său delicat, dar și pentru efectele pe care le oferă după consum. Ceaiul negru îmbunătățește memoria, atenția și concentrarea, stimulând circulația sângelui și oxigenarea creierului. Cofeina conținută de ceaiul negru acționează ca un energizant pentru sistemul nervos.

Stimulează toate funcțiile organismului și îi conferă o stare generală de bine.



English Edition este un ceai negru rafinat, cultivat pe cele mai faimoase plantații alpine din lume: Nuwara Eliya din Sry Lanka. Buchetul se remarcă prin aroma strălucitoare și postgustul durabil al ceaiului negru de Ceylon.

Locul specific de unde sunt culese și modalitatea de rulare densă a frunzelor, creează gustul unic al ceaiului englezesc: echilibrat, plin, cu note florale bine definite. Acest ceai are un gust mai pronunțat decât ceaiul negru clasic, cu o ușoară nuanță amară și un postgust fin ce se aseamănă cu mierea.


Se recomandă infuzarea ceaiului în apă clocotită cu temperatura de 90 °C timp de 5 minute.


*Ceaiul negru Ceylon provine de pe insula Sri Lanka, cunoscută anterior sub numele de Ceylon. Aici, primele culturi de ceai datează de la jumătatea secolului al XIX-lea, fiind aduse de britanici din China. Deja de sute de ani, ceaiul negru este consumat aproape în toată lumea.

El este îndrăgit nu doar pentru gustul său delicat, dar și pentru efectele pe care le oferă după consum. Ceaiul negru îmbunătățește memoria, atenția și concentrarea, stimulând circulația sângelui și oxigenarea creierului. Cofeina conținută de ceaiul negru acționează ca un energizant pentru sistemul nervos.

Stimulează toate funcțiile organismului și îi conferă o stare generală de bine.


Caracteristici
Compoziție Ceai negru
Aromă Picantă, ușor florală
Procesare Nearomatizat
Metoda de preparare Infuzare, timp de 5 minute, într-o cană volum 400-600 ml
Note Fructe, miere
Temperatura infuzării 90 °C
Originea Sri Lanka
Ambalaj
Greutatea 100 g

1197,1198,1199,2816,1618,1619,1240,1241,1242,920,921,922,1397,1398,1399,3167,3168,3169,1427,1428,1429,1233,1213,1280