(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măceș, bucăți de mere, frunze de mur, zmeură, cireșe |
|---|---|
| Aromă | Ușor acrișoară |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Zmeură, cireșe |
| Temperatura infuzării | 85-90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |
Cerry Blossom - un ceai plin de savoare, cu parfum dens de zmeură și cireșe coapte.
Florile de hibiscus prezente aici în abundență colorează băutura într-un roșu intens. Felii de măr suculent și bucăți zdrobite de măceș îmbogățesc ceaiul cu dulceață și înmoaie aciditatea grațioasă a hibiscusului.
Expresivitatea buchetului de arome este completată cu prospețimea frunzelor de mur, care îmbogățește ceaiul cu proprietăți revigorante.
Ceaiul din fructe captivează prin gustul său dulce-acrișor, iar prin aroma sa specifică, are puterea de a te teleporta cu gândul la o vară caldă și însorită.
Ingrediente: hibiscus, măceș, bucăți de mere, frunze de mur, aromă de zmeură, aromă de cireșe.
A se infuza 3-4 minute în 200 ml de apă fiarta cu temperatura de 85-90 °C.
*Hibiscus este o plantă originară din Africa de Nord și Asia de Sud-Est, cunoscută pentru florile sale mari și colorate în nuanțe de roșu, alb, galben sau portocaliu.
Ceaiul de hibiscus este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii asupra organismului, datorită conținutului bogat în nutrienți și a concentrației ridicate de antioxidanți și de vitamina C.

*Floare de hibiscus (imagine) (sursă liberă)

Cerry Blossom - un ceai plin de savoare, cu parfum dens de zmeură și cireșe coapte.
Florile de hibiscus prezente aici în abundență colorează băutura într-un roșu intens. Felii de măr suculent și bucăți zdrobite de măceș îmbogățesc ceaiul cu dulceață și înmoaie aciditatea grațioasă a hibiscusului.
Expresivitatea buchetului de arome este completată cu prospețimea frunzelor de mur, care îmbogățește ceaiul cu proprietăți revigorante.
Ceaiul din fructe captivează prin gustul său dulce-acrișor, iar prin aroma sa specifică, are puterea de a te teleporta cu gândul la o vară caldă și însorită.
Ingrediente: hibiscus, măceș, bucăți de mere, frunze de mur, aromă de zmeură, aromă de cireșe.
A se infuza 3-4 minute în 200 ml de apă fiarta cu temperatura de 85-90 °C.
*Hibiscus este o plantă originară din Africa de Nord și Asia de Sud-Est, cunoscută pentru florile sale mari și colorate în nuanțe de roșu, alb, galben sau portocaliu.
Ceaiul de hibiscus este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii asupra organismului, datorită conținutului bogat în nutrienți și a concentrației ridicate de antioxidanți și de vitamina C.

*Floare de hibiscus (imagine) (sursă liberă)

| Caracteristici | |
| Compoziție | Hibiscus, măceș, bucăți de mere, frunze de mur, zmeură, cireșe |
|---|---|
| Aromă | Ușor acrișoară |
| Procesare | Aromatizat natural |
| Metoda de preparare | Infuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml |
| Note | Zmeură, cireșe |
| Temperatura infuzării | 85-90 °C |
| Ambalaj | |
| Greutatea | 37,5 g |
| Bucăți în cutie | 25 pachețele |
| Greutate pachețel | 1,5 g |