Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, flori de salcâm, flori de galbenele, măceșe, frunze de mentă, fructe de gutui |
---|---|
Aromă | Flori de salcâm, mentă, gutui |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, într-o cana de 200 ml. |
Note | Măceș, frunze de mentă, fructe de gutui |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 45 g |
Bucăți în cutie | 30 pachețele |
Greutate pachețel | 1,5 g |
Un ceai revigorant pe baza de ceai negru, cu aroma delicată a florilor de salcâm și a frunzelor de mentă. A fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Fabricat din ierburi, fructe și flori 100% naturale.
Compoziție: ceai negru, flori de salcâm, flori de calendula, măceș, frunze de mentă, fructe de gutui.
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Un ceai revigorant pe baza de ceai negru, cu aroma delicată a florilor de salcâm și a frunzelor de mentă. A fost creat pentru a crește productivitatea iubitorilor de ceai și este potrivit pentru toate vârstele.
Fabricat din ierburi, fructe și flori 100% naturale.
Compoziție: ceai negru, flori de salcâm, flori de calendula, măceș, frunze de mentă, fructe de gutui.
Metoda de preparare:
Pentru preparare, turnați apă fierbinte (85-95°C) în cană volum 200 ml și un pliculeț de ceai timp de 10-15 minute.
EcoPlanTea este un proiect al Doctor-Farm SRL din Moldova, care produce exclusiv ceaiuri naturale cultivate pe propriile terenuri agricole din 2011.
Caracteristici | |
Compoziție | Ceai negru, flori de salcâm, flori de galbenele, măceșe, frunze de mentă, fructe de gutui |
---|---|
Aromă | Flori de salcâm, mentă, gutui |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 10-15 minute, într-o cana de 200 ml. |
Note | Măceș, frunze de mentă, fructe de gutui |
Temperatura infuzării | 85-95 °C |
Colecție | Zi de zi |
Țara producătorului | Moldova |
Ambalaj | |
Greutatea | 45 g |
Bucăți în cutie | 30 pachețele |
Greutate pachețel | 1,5 g |