Caracteristici | |
Compoziție | Hibiscus, coacăză neagră, măcieș, ienupăr, fructe de soc, căpșuni, flori de albăstrele, zmeură. |
---|---|
Aromă | Căpșuni, zmeură. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Hibiscus, coacăză neagră. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |
Un amestec de fructe și flori, ce creează o explozie de culoare, aromă, gust și senzații.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: hibiscus, coacăză neagră, măcieș, ienupăr, fructe de soc, căpșuni, flori de albăstrele, zmeură.
Un amestec de fructe și flori, ce creează o explozie de culoare, aromă, gust și senzații.
Temperatura apei la infuzare: 200 ml - 100 °C.
Timp de preparare: 5 min.
Ingrediente: hibiscus, coacăză neagră, măcieș, ienupăr, fructe de soc, căpșuni, flori de albăstrele, zmeură.
Caracteristici | |
Compoziție | Hibiscus, coacăză neagră, măcieș, ienupăr, fructe de soc, căpșuni, flori de albăstrele, zmeură. |
---|---|
Aromă | Căpșuni, zmeură. |
Procesare | Aromatizat natural |
Metoda de preparare | Infuzare timp de 5 minute, într-un ceainic de 400 ml. |
Note | Hibiscus, coacăză neagră. |
Temperatura infuzării | 100 °C |
Țara producătorului | Ucraina |
Ambalaj | |
Greutatea | 80 g |